2024 Pomlad in poletje Novi trendi najprej poglej!Napredni romantični veter, ki pometa modni krog
4 mins read

2024 Pomlad in poletje Novi trendi najprej poglej!Napredni romantični veter, ki pometa modni krog

Prihaja pomladna in poletna sezona, čas je, da spremenite novo kri za svojo garderobo!Danes se pogovorimo o tem, kako ustvariti visoko končni romantični slog pomladi in poleti, tako da boste v nekaj sekundah postali modna boginja!

1. Izbira sloga oblačil

  1. Svetlo in elegantno dolgo krilo

Spomladi in poleti so dolga krila nujna predmeti za ustvarjanje romantičnega sloga.Izberite lahke in elegantne tkanine, kot so šifon, svila itd., S preprostim krojanjem in elegantnimi barvami, zaradi česar je vaše dolgo krilo plapolalo z vetrom, ki izžareva očarljivo romantično vzdušje.

Oudi hui nova obleka ženska oblačila 2024 poletni francoski prvi ljubezen nežni vetrič vetrič dolga krila šifon obleka roza cardigan+suspender krilo m
JingdongMesečna prodaja 100Stopnja pohvale 97%Ni razloga za vrnitevvodilna trgovina
Mračno158
Kupite

2. Retro in elegantna majica

Srajce so večne klasike v modni industriji.Poskusite izbrati majico z romantičnimi elementi, kot sta lotos list in čipka, da bo vaša obleka bolj ženstvena.

Mračno39
Zimu bombaž in perilo 2024 Spring žensk literarne in sveže vezene cvetne črke ohlapna majica z dolgim ​​listom -top 8610 bela m (priporočljivo v 105 malih)
JingdongMesečna prodaja 100Stopnja pohvale 100%Ni razloga za vrnitevUradna trgovina
Mračno98
Kupite

3. ohlapen in udoben pulover

Pleteni pulover je praktičen predmet za pomlad in poletje, ki je topel in eleganten

Izberite ohlapen in udoben pulover, s preprostim krilom ali kavbojkami lahko ustvarite priložnostni romantični slog.

Sancai 2024 pomlad New Fang Fang, ki izvaja pokrov kratkih rokavov, Jested Skid Skid Temperatura ženska mleka bela 170/92a/xl
JingdongMesečna prodaja 100Stopnja pohvale 100%Ni razloga za vrnitevvodilna trgovina
Mračno88
Kupite

2. Priporočila za ujemanje barv

1. Mehko roza sistem

Pink je reprezentativna barva romantičnega sloga.Poskusite združiti roza in bele, sive in druge nevtralne barve, da povečate večplastni občutek celotne oblike.

2. toplo bež

Bež barva je odlična izbira za ustvarjanje občutka na visoki ravni.Lahko poskusite kombinirati bež s toplo barvo, kot sta rjava in zlata barva, da ustvarite toplo spomladansko in poletno obleko.

3. Sveže modri sistem

Modra je svež in rafiniran občutek, ki je zelo primeren za pomladne in poletne sezone.Izbira modrega posameznega izdelka z različnimi odtenki ne more samo poudariti romantičnega sloga z visokim ravnim, ampak tudi pokazati svoj edinstven okus.Poskusite se ujemati s svetlimi barvami, kot so bela in bela, rumena, da ustvarite vitalnost in romantiko pomladi in poletja.

Tretjič, izbirne točke dodatkov

Izvrstni uhani

Uhani so ključni dodatki za izboljšanje celotne teksture oblike.Pri izbiri uhanov se lahko ujemate z obliko obraza, barvo kože in druge dejavnike.

Eleganten svileni šal

Silk šal je praktična dodatna oprema za pomlad in poletje, ki ne more samo igrati dekorativne vloge, ampak tudi vrat prinaša sled toplote.Izberite eleganten svileni šal, s preprosto obleko ali majico, zlahka ustvarite romantičen in eleganten slog obleke.

Modna ura

Watch je pomemben dodatki za prikaz osebnega okusa.Ko izberete uro, jo lahko ujemate glede na barvo kože, velikost zapestja in druge dejavnike.

Četrtič, nošenje demonstracije

Roza srajca+belo dolgo krilo+izvrstni uhani

Izberite roza majico z belo dolgim ​​krilom, celotna oblika je preprosta in elegantna.Nosite še en par izvrstnih uhanov, da dodate romantično vzdušje.Takšna kombinacija je primerna za romantične priložnosti, kot sta delovno mesto in zmenki.

Bež pulover+rjavo krilo+eleganten svileni šal

Izberite bež pulover in rjavo obarvano krilo, celotna oblika je topla in udobna.Dent Elegant šal, dodate del intelektualne in romantike v svojo obleko.Ta kombinacija je zelo primerna za prosti čas spomladi in poleti, tako da lahko med uživanjem v soncu uživate v romantičnem slogu na visoki ravni.

Zgoraj je vodnik po visokem koncu romantičnega sloga pomladi in poleti.